Logo Terlenka Deportivo

Tot va començar el 1956, quan un equip amateur del Prat anomenat Centre Cultural Recreatiu La Seda va començar a jugar la Lligad'Empreses. Tres persones portarien les regnes: Josep Perez Giralt, Salvador Egea i Juan Molina. Dos anys després van decidir ampliar-lo amb un equip infantil per disputar una lliga CADECA, on jugarien contra Barcelona i Espanyol entre d'altres, ocupant la segona posició. Aquests xavals, ja com juvenils, van jugar tres temporades, van aconseguir el campionat de Lliga al tercer any. A més, van guanyar la Copa Amateur. En 1963, es va inscriure l'equip en la Federació Catalana, jugant a Tercera Regional i aconseguint l'ascens a Segona.

El 1965 es va crear un segon amateur. Llavors van entrar a la directiva dues persones més per col · laborar, Alfredo Marcos i el holandès Floris C. Van Berkel i després de diverses converses amb l'empresa tèxtil pratenca Terlenka, els equips van adquirir aquest nom a canvi d'una subvenció econòmica. Amb aquest nom jugarien durant tres temporades. Des de 1952, al Prat jugava la Penya Miro Sans, dirigida pel Sr. Roman Farreres. Després de diversos contactes entre els dos clubs es va arribar a un acord de fusió i des de 1968 el club es cridaria Penya Barcelonista TERLENKA. D'aquesta manera, el club comptaria amb un amateur a Segona Regional, dos juvenils i dos infantils.

Els èxits van començar a arribar. Als 70, va aconseguir el seu primer torneig important, el Trofeu Pau Porta de juvenils. A més un dels porters de l'equip Albert Balimañas, va ser reclamat pel Barça, camí que també van seguir Quique Salvador, José Álvarez "Pepin", José Luis Ruiz "Majara" o Luis Blanco.

A partir del 1975 el Terlenka es va centrar exclusivament en el futbol base, d'on van sortir jugadors pel Barça com Juan Carlos Sirvent, Javier Doblado, Toni Manzanares, Francisco Martínez, David Fonts o Francisco Manuel Lara. També van sortir del club molts futbolistes que després van triomfar al futbol català com Manolo Blanco, Ballesteros, Angel Dolz o Pedro Dólera. El 1979 es va iniciar l'Escola de futbol. Al club també va jugar l'actual entrenador del CF.Numancia B Juan Carlos Moreno, que feia més de deu anys en el FC.Barcelona i debutar amb el primer equip en Lliga.

El 1987, i després de molts anys jugant al Fondo d'en Peixo, el club es trasllada al Complex Municipal CEM Estruch. A la dècada dels noranta els problemes de l'empresa tèxtil van repercutir al club, que es va veure obligat a canviar el nom pel de CLUB ESCOLA DE FUTBOL PRAT BLAUGRANA.

Ja com Escola nostres èxits no han estat inferiors a èpoques anteriors, ja que en categoria de juvenils hem jugat diversos anys a Lliga Nacional, no havent ascendit a Divisiód'Honor per average. També tenim l'orgull de dir que vam perdre la final del Mundialet de Palamós contra la Selecció del Brasil en la categoria de Juvenils.

Durant molts anys l’Escola de defensa els seus colors amb éxit obtenint varios ascensos en categoría BENJAMÍ, ALEVI, INFANTIL, CADET I JUVENIL. Actualment el club ha tornat al seus inicis i des de el 30 de juny de 2015 es torna a denominar CLUB BARCELONISTA TERLENKA, amb totl’esforç dels màxims responsables de la entitat, Josep DoleraLopez i Jose F. Sandoval Soria. Actualment el club està compost per gairebé 450 jugadors, dividits de la següent manera: 1 AMATEUR (creat l’any 2013 i que en el seu segon any de fundació ha obtingutl’ascens a 3ª CATALANA), 3 JUVENILS, 3 CADETS, 3 INFANTILS, 4 ALEVINS, 4 BENJAMINS, 4 PREBENJAMINS, 2 DEBUTANTS. El CLUB BARCELONISTA TERLENKA comença una nova etapa esperem plena d’èxits.